ログイン
言語:

WEKO3

  • トップ
  • ランキング
To
lat lon distance
To

Field does not validate



WEKO

One fine body…

WEKO

One fine body…

アイテム / 食品の冷凍による品質劣化メカニズム論における過冷却の役割 / kad389e

kad389e


kad389e.pdf
09d1d65e-e3e8-468f-8880-bf31fe0d9cea
https://oacis.repo.nii.ac.jp/record/1290/files/kad389e.pdf
ファイル ライセンス
kad389e.pdf/kad389e.pdf (163.7 kB) sha256 86ec3026b894058d22fdcaecb77d3eb52e377e0a148faa1efabf90b9f8384bea
公開日 2016-07-04
ファイル名 kad389e.pdf
本文URL https://oacis.repo.nii.ac.jp/record/1290/files/kad389e.pdf
ラベル 審査結果要旨 (kad389e.pdf)
フォーマット application/pdf
サイズ 163.7 kB
  • Version
  • Stats

Version Date Modified Object File Name File Size File Hash Value Contributor Name Show/Hide

Downloads

0

Plays

0

See details

Confirm


Powered by WEKO3


Powered by WEKO3