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アイテム
Study of beneficial microorganisms in Myanmar's fermented fishery products
https://oacis.repo.nii.ac.jp/records/1094
https://oacis.repo.nii.ac.jp/records/10944c780f7d-ba31-4352-b401-d19bc1f99b21
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
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Item type | 学位論文 / Thesis or Dissertation(1) | |||||||||
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公開日 | 2015-06-24 | |||||||||
タイトル | ||||||||||
タイトル | Study of beneficial microorganisms in Myanmar's fermented fishery products | |||||||||
言語 | ||||||||||
言語 | eng | |||||||||
資源タイプ | ||||||||||
資源タイプ | doctoral thesis | |||||||||
アクセス権 | ||||||||||
アクセス権 | open access | |||||||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_abf2 | |||||||||
タイトル(ヨミ) | ||||||||||
ミャンマー ノ スイサン ハッコウ ショクヒン ノ ユウヨウ ビセイブツ | ||||||||||
その他(別言語等)のタイトル | ||||||||||
その他のタイトル | ミャンマーの水産発酵食品の有用微生物 | |||||||||
著者 |
Moe, Nant Kay Thwe
× Moe, Nant Kay Thwe
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寄与者 | ||||||||||
姓名 | Kobayashi, Takeshi | |||||||||
言語 | en | |||||||||
姓名 | 小林, 武志 | |||||||||
言語 | ja | |||||||||
姓名 | コバヤシ, タケシ | |||||||||
言語 | ja-Kana | |||||||||
注記 | ||||||||||
内容記述 | 東京海洋大学博士学位論文 平成26年度(2014) 応用生命科学 課程博士 甲第351号 | |||||||||
注記 | ||||||||||
内容記述 | 指導教員: 小林武志 | |||||||||
注記 | ||||||||||
内容記述 | 全文公表年月日: 2017-07-13 | |||||||||
学位名 | ||||||||||
学位名 | 博士(海洋科学) | |||||||||
学位授与機関 | ||||||||||
学位授与機関名 | 東京海洋大学 | |||||||||
学位授与年度 | ||||||||||
2014 | ||||||||||
学位授与年月日 | ||||||||||
学位授与年月日 | 2015-03-25 | |||||||||
学位授与番号 | ||||||||||
学位授与番号 | 博甲第351号 | |||||||||
学位記番号 | ||||||||||
海洋大博甲第351号 | ||||||||||
著者版フラグ | ||||||||||
出版タイプ | VoR | |||||||||
出版タイプResource | http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85 |
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Cite as
Moe, Nant Kay Thwe, n.d., Study of beneficial microorganisms in Myanmar's fermented fishery products.