WEKO3
アイテム / Structural changes in starch granules affect the water holding capacity, which governs moisture migration in noodles during cooking / 15K00777_IECF12_fukuoka
15K00777_IECF12_fukuoka
ファイル | ライセンス |
---|---|
15K00777_IECF12_fukuoka.pdf (1.2 MB) sha256 638012dfe2bed2646b722ccbba9a828d65fe09da1471649db0ae15c7efb77e1b |
Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported (CC BY-NC-ND 3.0) |
公開日 | 2019-03-04 | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
ファイル名 | 15K00777_IECF12_fukuoka.pdf | |||||
本文URL | https://oacis.repo.nii.ac.jp/record/1696/files/15K00777_IECF12_fukuoka.pdf | |||||
ラベル | 15K00777_IECF12_fukuoka | |||||
フォーマット | application/pdf | |||||
サイズ | 1.2 MB |
Version | Date Modified | Object File Name | File Size | File Hash Value | Contributor Name | Show/Hide |
---|